سیدعماد حسینی : استاد با نا آرامی های اخیر بی  ارتباط نیست  -  درمان بازیگر اصلی بزرگترین چالش تولید این فیلم بود
سرویس فرهنگ و هنر - فیلم سینمایی استاد به کارگردانی سید عماد حسینی به موضوع روز جامعه ایرانی می‌پردازد که طبق گفته کارگردان آن بی ارتباط با ناآرامی‌های اخیر نیست.

به گزارش سرویس فرهنگ و هنر خبر ناب به نقل از همشهری - گروه فرهنگی: امروز پنج شبه ۱۲ بهمن فیلم سینمایی استاد به عنوان نخستین فیلم چهل و یکمین دوره جشنواره فیلم فجر ساعت ۱۶ در پردیس سینمایی پردیس ملت(خانه رسانه) اکران می شود.

«استاد» اولین تجربه کارگردانی فیلم بلند عماد حسینی است و به یکی از موضوعات ملتهب اجتماعی در سال اخیر می پردازد.فیلمنامه «استاد» را پیام لاریان و عماد حسینی نوشته اند و محمدحسین مهدویان به عنوان مشاور کارگردان این پروژه را همراهی کرده است. این فیلم برداشتی آزاد از نمایشنامه «اورلئانا «نوشته «دیوید ممت» است.

موضوع استاد موضوع روز جامعه ماست

کارگردان فیلم سینمایی استاد در گفت و گو با خبر نگار همشهری آنلاین در پاسخ به این پرسش که ایده این اثر از کجا آمده است؟ بیان کرد: این اثر همانطور که قبلا اعلام شد برداشتی آزاد از نمایشنامه اورلئانا اثر دیدید ممت است. با این توضیح که فیلنامه استاد به هیچ وجه به متن نمایشنامه اورلئانا وفادار نیست و هیچ نشانی از آن را نمی توان در فیلنامه استاد سراغ گرفت، در این رابطه فقط موضوع فیلنامه استاد با نمایشنامه مذکور مشترک است و برهمین اساس ما نیم نگاهی به آن داشته ایم.

سیدعماد حسینی : استاد با نا آرامی های اخیر بی  ارتباط نیست  -  درمان بازیگر اصلی بزرگترین چالش تولید این فیلم بود

پوستر فیلم استاد

سید عماد حسینی ادامه داد: موضوع فیلنامه موضوع روز دنیا و حتی ایران و مردم جامعه ما به ویژه زنان است. موضوعی که با ناآرامی های اخیر بی ارتباط نیست. این موضوع داغ هر فیلمسازی را وادار به ساخت فیلم می کند.

چالش بزرگ استاد

این کارگردان درباره چالش های پیش روی ساخت فیلمش اظهار کرد: ساخت هر فیلمی بی شک با مشکلات و چالش هایی همراه است، اما چالشی که ما آن روبه رو شدیم بسیار بزرگ بود.

حسینی افزود: هنگام ساخت و فیلمبرداری متوجه شدیم چشم چپ حسن معجونی بازیگر فیلم بینایی اش را ازدست داده. در ابتدا تصور نمی کردیم این مساله کار ما را با مشکل مواجه کند. پس از انجام معاینات و آزمایش های پزشکی معلوم شده آقای معجونی دچار عارضه تومور مغزی  شده و باید بلافاصله تحت عمل جراحی قرار بگیرد. به همین دلیل ساخت فیلم با ۳ ماه وقفه مواجه شد.

وی اضافه کرد: این دست اتفاقات برای هر فیلمسازی کشنده است. به هرحال توانستیم و سعی کردم تیم را حفظ کنیم تا روند درمان آقای معجونی سپری شود و کار را ادامه دهیم.

فیلمی خوشایند برای مخاطبان و منتقدان

کارگردان فیلم استاد در باره اینکه این فیلم مورد پسند  کدام گروه(مخاطبان یا منتقدان) قرار بگیرد اظهار کرد: در مراحل تدوین و پس از تولید، از چهره های شاخصی دعوت کردیم  تا فیلم را ببینند که پس از دیدن فیلم متوجه شدیم بازخورد خوبی دارد. همچنین از برخی افراد معمولی هم دعوت شد تا فیلم را ببینند که خوشبختانه این اثر سینمایی به ذائقه آنها نیز خوش آمد.

تغییر تهیه کننده در زمان ساخت

حسینی درباره اتفاقات مهمی که هنگام ساخت برای فیلمش روی داده نیز گفت: وقفه سه ماهه ساخت فیلم به دلیل بروز بیماری و طول کشیدن زمان درمان آقای معجونی موجب شد تا تهیه کننده قبلی از ادامه همکاری انصراف بدهد و ما سراغ تهیه کننده دیگری برویم.

وی تصریح کرد: در ادامه کار بهروز افخمی به تیم ما پیوست و مسئولیت تهیه کنندگی را برعهده گرفت که حضور او در تیم بسیار به ما کمک کرد. نگاه حرفه ای افخمی در کارگردانی و  همراهی در مشاوره دادن از یک سو و حفظ استقلال کارگردان و عوامل از سوی دیگر موجب شد تا کارها بدون هیچ مشکلی پیش برود.

بازیگران

حسن معجونی، سجاد بابایی و هدیه حسینی نژاد نقش های اصلی استاد را ایفا کرده اند و حوریه مقدم و مهدی ابوحمزه دیگر بازیگران «استاد» هستند.

سیدعماد حسینی : استاد با نا آرامی های اخیر بی  ارتباط نیست  -  درمان بازیگر اصلی بزرگترین چالش تولید این فیلم بود

نمایی از فیلم استاد

عوامل فیلم

عوامل اصلی فیلم سینمایی «استاد» هم  عبارتند از: مدیر فیلم برداری: مجید یزدانی، مدیر صدابرداری: احسان خزایی، طراح چهره پردازی: تینا بخشی، طراح صحنه و لباس: مریم میرباقری، مدیر تولید: حسین زرقام، تدوین: هانیه جلوخانی، جلوه های ویژه کامپیوتری: هادی اسلامی، مدیر هنری: مهدی دوایی، مشاور رسانه ای و مدیر روابط عمومی: مریم قربانی نیا.

مکث

درباره اورلئانا

 نمایشنامه اولئانا(oleanna) نوشته دیوید ممت، یکی از جالب ترین و بحث برانگیزترین نمایشنامه های این نویسنده در میان تمامی آثارش محسوب می شود. این نمایشنامه  چندین بار توسط کارگردانان مختلف در تئاتر به نمایش در آمد که یکی از آنها حضور در بخش تجربی جشنواره تئاتر فجر در سال ۱۳۸۴ بود.

 نمایشنامه در مورد روابط دردسرساز استاد مرد و دانشجویِ دختر اوست، روابطی که باعث می شود استاد شغل اش را از دست بدهد،  و  در پایان نمایشنامه هم  دانشجوی مذکور را در دفتر خود مورد حمله و ضرب و جرح قرار دهد.

این خبر توسط سایت همشهری آنلاین منتشر شده و خبر ناب صرفا آن را به اشتراک گذاشته است.

منبع : همشهری آنلاین

اخبار گوناگون در خبر ناب