کتابی که می گوید کفن پوشی چه طور به نشانه اعتراض تبدیل شد

کتابی که می گوید کفن پوشی چه طور به نشانه اعتراض تبدیل شد

۱۵ خرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۳۰ زمان مطالعه : 1 دقیقه
سرویس فرهنگ و هنر - کتاب بهار بیداری شامل بخش‌هایی از خاطرات و روایت‌های شاهدان عینی خیزش مردم ورامین در روز ۱۵ خرداد ۱۳۴۲ است. روزی که مردم با پوشیدن کفن، از پیشوا و ورامین به سوی تهران راهی شدند تا فریاد اعتراض خود را به بازداشت حضرت امام خمینی(ره) سر دهند.

به گزارش سرویس فرهنگ و هنر خبر ناب به نقل از خبرآنلاین - کتاب «بهار بیداری»، اثری است منتشرشده از سوی نشر رسول آفتاب، وابسته به مؤسسه فرهنگی هنری رسول آفتاب، که به روایت گوشه هایی از قیام تاریخی ۱۵ خرداد ۱۳۴۲ و زمینه های آن در دوران پهلوی می پردازد؛ قیامی که در دل دشت ورامین شکل گرفت و صدای مردم آن دیار را به گوش تاریخ رساند.

براساس گزارش فارس، این کتاب ۲۲۸ صفحه ای، بخش هایی از خاطرات و روایت های شاهدان عینی خیزش مردم مؤمن و انقلابی منطقه ورامین را ثبت کرده است؛ مردمی که در برابر ظلم و استبداد وقت، با غیرتی دینی و ایمانی راسخ، به حمایت از مرجعیت شیعه و ولایت برخاستند.

دشت ورامین که شهرستان های ورامین، پیشوا، پاکدشت و قرچک را دربر می گیرد، خاستگاه مردانی است که با پوشیدن کفن، از پیشوا و ورامین به سوی تهران راهی شدند تا فریاد اعتراض خود را به بازداشت حضرت امام خمینی(ره) سر دهند. این حرکت اعتراضی در منطقه باقرآباد قرچک سرکوب شد و به شهادت، جراحت و اسارت شماری از مردم انجامید.

«بهار بیداری» روایتی است از آن روزهای خون و خروش و بازتابی از جوشش مردمی که در نهایت، درخت انقلاب را با خون خود آبیاری کردند؛ درختی که نهال آن در ۱۵ خرداد ۴۲ کاشته شد و در ۲۲ بهمن ۵۷ به ثمر نشست.

کتابی که می گوید کفن پوشی چه طور به نشانه اعتراض تبدیل شد

این خبر توسط سایت خبرآنلاین منتشر شده و خبر ناب صرفا آن را به اشتراک گذاشته است.

منبع : خبرآنلاین

اخبار گوناگون در خبر ناب