دانلود فیلم
مربی اشتباهی؛ کسی از کارهای این چهره سر در نمی آورد!

مربی اشتباهی؛ کسی از کارهای این چهره سر در نمی آورد!

۱۸ تیر ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۲ زمان مطالعه : 3 دقیقه
سرویس بین الملل - کسی می‌داند چرا ساوث‌گیت این همه روی نیمکت تیم ملی فوتبال انگلیس دوام آورده؟

به گزارش سرویس بین الملل خبر ناب به نقل از همشهری - صدمین بازی گرت ساوث گیت به عنوان سرمربی تیم ملی انگلیس به خیر گذشت و پنالتی ها حکم به صعود سه شیرها، مقابل تیم ملی سوئیس داد. گرت ساوث گیت پس از والتر وینترباتم (۱۳۹) و آلف رمزی (۱۱۳) به سومین سرمربی باسابقه تیم ملی انگلیس تبدیل شد؛ با ۶۰ برد، ۲۴تساوی و ۱۶شکست، نرخ پیروزی ۶۰درصد، حضور در نیمه نهایی یورو۲۰۲۴، فینال یورو۲۰۲۰ و نیمه نهایی جام جهانی۲۰۱۸ و کسب رده سومی لیگ ملت های اروپا در سال۲۰۱۹، جمع اینها دستاورد خوبی برای یک مربی است اما ساوث گیت در همه این سال ها به حق یا ناحق مورد انتقاد شدید قرار گرفته است. نسبت برد او در تورنمنت های بزرگ ۵۴درصد است (۱۳برد در ۲۴بازی). رمزی با نصف بازی های ساوث گیت (۶۷درصد - ۸برد از ۱۲بازی) از لحاظ درصد برد بالاتر از همه است.

انگلیس برای نخستین بار در تورنمنت های متوالی به نیمه نهایی یورو یوفا رسید. آنها تنها یک بار دیگر سال۱۹۹۶ با بابی رابسون کبیر به این مرحله رسیده بودند.

ساوث گیت هنوز تصمیمات عجیبی می گیرد. فودن را که در این چند بازی حتی یک حرکت درست و درمان نداشته، تا آخر نگه می دارد و تا می تواند مهاجم اضافه می کند. در برخی دقایق مسابقه ناگهان می بینیم ساکا در پست دفاع چپ یا حتی دفاع راست به بازی گرفته شده. کسی از کارهای گرت سردرنمی آورد. انگلیس از زمان رویارویی با آلمان در سپتامبر۲۰۲۲ یعنی ۲۴بازی پیش، یک مسابقه را با ۳مدافع شروع نکرده بود ولی یکباره در بازی با سوئیس ۳دفاعه شد. ساوث گیت تریپیه راست پا را در وینگ بک چپ گذاشته بود و ساکای وینگر چپ پا را در وینگ بک راست.

در چهارمین بازی از ۵بازی یورو۲۰۲۴، انگلیس با نخستین ضربه به سمت دروازه، به گل رسید. ساوث گیت این صعود را مدیون ساکا و گل دقایق پایانی او در وقت قانونی و سپس مهارت پیکفورد در مهار ضربات پنالتی است. جردن پیکفورد در رقابت های بزرگ ملی با ۱۴ضربه پنالتی روبه رو شده که توانسته ۴تا از آنها را مهار کند. او شگرد خاصی دارد و روی یک بطری آب محتمل ترین روش ضربه هر بازیکن را می نویسد و پیش از هر پنالتی آن را مطالعه می کند. به طور مثال برای آکانجی نوشته بود که هنگام ضربه پنالتی این بازیکن باید به سمت چپ خودت شیرجه بزنی. این را هم درنظر بگیرید که در فاصله سال های ۱۹۹۰ تا ۲۰۱۲، همه دروازه بانان انگلیسی فقط ۲پنالتی از ۳۶پنالتی را مهار کرده بودند.

۷۳درصد از بازی های حذفی انگلیس در یورو (از سال۱۹۸۰) به وقت اضافه رفته است.

انگلیس در تاریخ خود فقط ۴بار در ضربات پنالتی پیروز شده است که ۲بار از این ۴بار مقابل سوئیس بوده، یک بار در لیگ ملت های ۲۰۱۹ و یک بار هم در یورو۲۰۲۴.

سوئیس در هر ۵ بازی خود در مرحله یک چهارم نهایی یورو و جام جهانی حذف شده است؛ جام های جهانی۱۹۳۴، ۱۹۳۸ و ۱۹۵۴، و یورو ۲۰۲۰ و ۲۰۲۴.

انگلیس برای دومین بار در ۱۰باری که کارش به پنالتی کشیده، همه پنالتی های خود را به گل تبدیل کرد. دفعه قبلی مقابل اسپانیا و در یورو ۱۹۹۶ (۴.۴) این اتفاق افتاد.

از یورو ۱۹۹۶، انگلیس ۱۱بازی حذفی در مسابقات قهرمانی اروپا انجام داده که ۸بار کار به وقت اضافه کشیده است؛ ازجمله ۴بازی متوالی آخر.

در نیمه اول این بازی حتی یک شوت به سمت دروازه ها نرفت. این تنها بازی در ۲دوره اخیر یورو است که در ۴۵دقیقه اول هیچ شوتی به سمت دروازه نداشته.

فابین شر در این مسابقه هشتمین کارت زرد خود را در تورنمنت های بزرگ دریافت کرد و رکورددار شد. او به همراه جورج کاراگونیس، میشاییل بالاک و کریستیانو رونالدو بیشترین کارت زرد را در مسابقات جام جهانی و یورو دارد.

بلینگام سی وچهارمین بازی ملی خود را برای انگلیس انجام داد. او در حالی در این بازی های ملی به میدان رفت که در همه این سال ها برای تیم های غیرانگلیسی بازی کرده (در ۲۴بازی بازیکن بوروسیا دورتموند بوده و در ۱۰بازی، بازیکن رئال مادرید). تنها دیوید بکام (۵۵) و اوون هارگریوز (۳۹) بازی های ملی بیشتری برای انگلیس انجام داده اند درحالی که برای باشگاه های غیرانگلیسی بازی می کردند.

منبع: روزنامه همشهری

این خبر توسط سایت همشهری آنلاین منتشر شده و خبر ناب صرفا آن را به اشتراک گذاشته است.

منبع : همشهری آنلاین

اخبار گوناگون در خبر ناب