تهران قدیم  -  حمل و نقل عمومی در تهران 100 سال قبل این شکلی بود- عکس

تهران قدیم - حمل و نقل عمومی در تهران 100 سال قبل این شکلی بود- عکس

۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۰ زمان مطالعه : 1 دقیقه
سرویس اجتماعی - در میان قاجاریان، ناصرالدین‌شاه بیشتر از کالسکه استفاده می‌کرد. درشکه چون حدود ٤ نفر گنجایش داشت و ۲ اسب آن را می‌کشید به‌مرور از کالسکه (وسیله خانوادگی و اشرافی بود) پیشی گرفت و شد وسیله حمل و جابه‌جایی بیشتر مردم.

به گزارش سرویس اجتماعی خبر ناب به نقل از خبرآنلاین - خبرآنلاین از همشهری، اولین درشکه ای که به ایران آمد در زمان فتحعلی شاه بود که پادشاه انگلیس به وسیله ناپلئون بناپارت برای پادشاه وقت فرستاد.

همین که کالسکه یا درشکه اهدایی پادشاه با زحمت به وسیله باربران به میدان ارک رسید، فتحعلی شاه درون آن نشست و چون اسب آموخته وجود نداشت، گروهی از باربران درشکه شاه را می کشیدند.

در میان قاجاریان، ناصرالدین شاه بیشتر از کالسکه استفاده می کرد. درشکه چون حدود ٤ نفر گنجایش داشت و ۲ اسب آن را می کشید به مرور از کالسکه (وسیله خانوادگی و اشرافی بود) پیشی گرفت و شد وسیله حمل و جابه جایی بیشتر مردم.

بعدها چیزی مثل واگن اسبی آمد که «جعفر شهری» در کتاب تهران قدیم به آن اشاره می کند. این وسیله با ۲ اسب روی ریل راه آهن حرکت می کرد.

همین واگن اسبی، آمد و شد را در چندین خیابان تهران به هم وصل می کرد و مردم برای رفت وآمد درون شهری از آن استفاده می کردند. به نظر می رسد واگن اسبی به نوعی از اجداد مترو امروزی محسوب می شود.

تهران قدیم  -  حمل و نقل عمومی در تهران 100 سال قبل این شکلی بود- عکس

تهران قدیم  -  حمل و نقل عمومی در تهران 100 سال قبل این شکلی بود- عکس

برای دسترسی سریع به تازه ترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.

این خبر توسط سایت خبرآنلاین منتشر شده و خبر ناب صرفا آن را به اشتراک گذاشته است.

منبع : خبرآنلاین

اخبار گوناگون در خبر ناب