چین تنها خریدار همه نفت خام ایران؟  -  فروش نفت به بالاترین میزان از سال2019 رسید
سرویس اقتصادی - صادرات نفت ایران به بالاترین حد خود در 6سال‌اخیر رسیده و به‌رغم تحریم‌های یک‌جانبه غرب، به اقتصاد این کشور برابر با 35‌میلیارد دلار در سال‌رونق بخشیده است.
بر اساس گزارش شرکت داده ورتکسا، تهران در سه ماه اول سال جاری میلادی، به طور متوسط یک میلیون و 560 هزار بشکه نفت در روز فروخته که تقریبا تمامی آن توسط چین خریداری شده است.این میزان، بالاترین سطح فروش نفت ایران از سال 2019است.

به گزارش سرویس اقتصادی خبر ناب به نقل از خبرآنلاین - دنیای اقتصاد نوشت:موفقیت ایران در صادرات نفت خام، بیانگر یکی از دلایل اصلی است که ایالات متحده و اتحادیه اروپا به دنبال افزایش فشار بر تهران پس از حمله تنبیهی موشکی و پهپادی این کشور به اسرائیل هستند. واشنگتن و اتحادیه اروپا با هدف منصرف کردن اسرائیل از تشدید درگیری با تهران یا انتقام جویی نظامی، در حال تدارک تحریم های جدید علیه جمهوری اسلامی هستند.

چین تنها خریدار همه نفت خام ایران؟  -  فروش نفت به بالاترین میزان از سال2019 رسید

جنت یلن وزیر خزانه داری آمریکا، این هفته اعلام کرد ایران «به صورت علنی» به صادرات نفت خود ادامه می دهد و اقدامات پیشگیرانه بیشتری برای مهار تجارت نفت ایران در حال بررسی است.
رشد صادرات نفت ایران

در هر حال، صادرات نفت ایران پس از 6 سال به دوران موسوم به برجام رسیده یا به آن بسیار نزدیک شده است. نکته مهم آنکه آمارهای صادرات رسمی نفت خام ایران با یک فاز تاخیر اعلام می شود، بنابراین از هم اکنون انتظار داریم آمارهای رسمی جذابی مخابره شود اما باید یک نکته را نیز در این خصوص مدنظر قرار داد، نوسان قیمت جهانی نفت خام در بحبوحه تنش های خاورمیانه از افت نرخ شدید در روزهای اخیر حکایت دارد تا جایی که برنت کف 90دلاری را از دست داد و تا لحظه تنظیم این گزارش، با نزدیک به یک درصد سقوط روزانه به نزدیکی 86دلار در هر بشکه رسید.

این مطلب نشان می دهد که به موازات انتظار برای کاهش تنش در خاورمیانه، دنیا افزایش تولید و صادرات نفت خام ایران را باور کرده است، بنابراین یک رخداد جذاب برای نفت ایران رقم خورده است. اتفاق بسیار مهمی که نمی توان از کنار آن به سادگی گذشت زیرا فروش نفت خام بسیار دشوارتر از فرآورده ها و میعانات گازی است، بنابراین حامل های انرژی صادراتی ایران به شرایط مطلوبی در تقاضا و فروش دست یافته اند. این موارد به معنای آن است که اگر به هر دلیل با کاهش مصرف داخلی، یا افزایش تولید بتوان عرضه صادراتی را افزایش داد، می توان رقم برجسته ای ارزآوری را نصیب کشور کرد . 23302 برای دسترسی سریع به تازه ترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.

این خبر توسط سایت خبرآنلاین منتشر شده و خبر ناب صرفا آن را به اشتراک گذاشته است.

منبع : خبرآنلاین

اخبار گوناگون در خبر ناب