حاشیه و متن انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم 22 خرداد

حاشیه و متن انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم 22 خرداد

۲۲ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۳ زمان مطالعه : 5 دقیقه
سرویس سیاسی - انتخابات ریاست جمهوری با احراز صلاحیت ها آغاز شد. فرارو هر روز تا اعلام نتایج انتخابات ریاست جمهوری با پوشش زنده آخرین اخبار، حواشی و متن این رویدادها سیاسی با شما همراه خواهد بود.

به گزارش سرویس سیاسی خبر ناب به نقل از فرارو -

چرا با چاپ عکس قالیباف و جلیلی، بازی دیو و دلبر راه می اندازید؟ ۲۲ خرداد ۱۴۰۳ ۰۹:۱۸

به گزارش سرویس سیاسی خبر ناب به نقل از فرارو - روزنامه ی اصولگرای جوان در مطلبی از اختلافات داخلی اصولگرایان انتقاد کرد.

این روزنامه نوشت: پس از تأیید صلاحیت شش نفر در شورای نگهبان، با وضعیت جدیدی روبه رو می شویم که داستان غم انگیز دیگری است.

در این مرحله که ثبت نام نامزدها را پشت سر گذاشته و با تعدادی نامزد انتخاباتی از یک جبهه یا جریان سیاسی مواجه هستیم و این افراد آمده اند که رقابت کنند و حاصل رقابت شان پیروزی و تکیه بر جایگاه ریاست جمهوری باشد، با این وضعیت مواجه می شویم که هر کدام از این افراد طرفداران و هوادارانی دارند که دارای صفحات مجازی هستند و تلاش دارند این صفحات را - اگر تازه آموزه های دینی را مبنای عمل خود قرار دهند و مسیر درست را برای تبلیغ نامزد خود طی کنند - به عرصه رقابت برای اثبات نامزد جریانی خود تبدیل کنند.

شاید تا اینجای کار مشکل چندانی پیش نیامده باشد، ولی کار از آنجا گره می خورد که به جای بیان توانمندی ها و داشته های یک نامزد، به سراغ تخریب نامزد دیگر می روند و دردناک تر اینکه نامزد رقیب هم از همان جریان یا جبهه ای است که نامزد آن ها هم از همان جبهه برخاسته است.

سؤال اینجاست که هفته نامه ای[۹دی متعلق به حمید رسایی] که تصویر دو نامزد از یک جبهه (جبهه انقلاب) را در صفحه اول خود منتشر می کند و با القا، مخاطبان را دچار این تشویش ذهنی می کند که در انتخاب، مردد بین این و آن باشند و بدتر اینکه یکی را «دیو» و دیگری را «دلبر» تلقی کنند، کجای رفتارش تشکیلاتی عمل کردن در چارچوب یک جبهه است؟ طبیعی است که رقیب نامزدهای این جبهه در جبهه مقابل، با صف آرایی و کار تشکیلاتی منسجم، چه بسا با وجود عده کمتر میدانی در پای صندوق رأی، سرنوشت دیگری را برای انتخابات رقم بزند.

آنچه امروز جبهه انقلاب گرفتار آن است فاصله گرفتن از کار تشکیلاتی از مرحله ثبت نام و اجازه «آتش به اختیار» برای ثبت نام ها و به هم ریختگی در فضای تبلیغاتی و زدن نامزدهای خودی در فضای مجازی- هرچند معتقدم تخریب رقیب در جبهه مقابل هم رفتاری زشت و تقبیح شده است- می باشد.

این یک هشدار دلسوزانه است. اگر نیروهای انقلاب، تابع رفتار تشکیلاتی نباشند، نمی توانند انتظار پیروزی در انتخابات را به آسانی داشته باشند. رفتار تشکیلاتی از مرحله ثبت نام تا رقابت در زمان تبلیغات انتخاباتی و مناظره های تلویزیونی تا حتی برای جلوگیری از شکستن آرای بدنه اجتماعی این جبهه، انصراف به نفع عزیز دیگری وکنار کشیدن را شامل می شود که یقینا خیر و برکات این رفتارها به مراتب بیشتر از خدمت چهارساله در جایگاه ریاست جمهوری است.

حاشیه و متن انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم 22 خرداد

همه تلاش خود را به کار می گیرند تا پزشکیان رای نیاورد ۲۲ خرداد ۱۴۰۳ ۰۹:۱۷

محمد ذاکری طی یادداشتی در روزنامه اعتماد نوشت: جبهه اصلاحات، گام اول را بر حسب آگاهی یا اتفاق محکم و درست برداشته و از بین سه نامزد موردنظرش آنی تایید شده که اتفاقا دارای کمترین نقطه مبهم و خاکستری در کارنامه زندگی شخصی و کاری و سیاسی و تقریبا مورد احترام همه جریان های سیاسی است.

پزشکیان به لحاظ فردی سالم، عالم، ساده زیست، عدالتگرا، صریح اللهجه و خوشصحبت است و به واسطه مجموعه این عوامل پیش بینی می شود که در برنامه های تبلیغاتی و خصوصا مناظره ها بتواند گفتمان جذابی ارایه کند و اصطلاحا گلیم خود را از آب بیرون بکشد. اما بدیهی است که موفقیت پزشکیان در برنامه های تبلیغاتی شرط لازم برای پیروزی در انتخابات است و شرط کافی آن حضور بدنه رای جریان اصلاحی و اعتدالی و منتقدین و ناراضیان از وضع موجود است که جبهه اصلاحات باید نقش خود را به خوبی در این بخش ایفا کند.

اصلاح طلبان اکنون دیگر هیچ بهانه ای برای کمکاری یاعدم موفقیت ندارند و به قول فوتبالی ها پیروزی در دست خودشان است. مشروط بر آنکه بتوانند بدنه اجتماعی کلاسیک خود و نیز نسل جدیدی را که خاطره و تصویر چندانی از دوره اصلاحات و دوم خرداد نداشته و علقه عاطفی و نوستالژیک خاصی نسبت به خاتمی و اصلاحات احساس نمی کند در این بازه زمانی کوتاه مجاب به حضور در صحنه کند.

طبیعی است جریان حاکم نیز که پیروزی خود را همچون چهار انتخابات اخیر در گروی عدم مشارکت قشر خاکستری و بازی در زمین یک گله می داند از همه ظرفیت های خود برای کلافه و ناامید کردن مردم خصوصا جوانان و نوجوانان از حضور در انتخابات استفاده خواهد کرد و صدالبته راضی کردن مردمی که در سه انتخابات اخیر عملا خانه نشینی را به حضور پای صندوق ترجیح داده و پیش از آن هم از اثربخشی صندوق ها ناامید شده اند کار دشواری است.

اما این بهترین موقعیت برای جریان اصلاحات و اعتدال است تا به رغم همه تنگناها از این فرصت بهره حداکثری گیرد و کشور را به مسیر توسعه و عقلانیت برگرداند. باید دید آیا اصلاح طلبان در این چندسالی که به واسطه بیرون ماندن از حلقه قدرت به قول خودشان جامعه محوری را جایگزین قدرت محوری کرده اند می توانند از ظرفیت های سیاست ورزی و ارتباطات اجتماعی خود برای تغییر ریل اداره کشور استفاده کنند یا همچنان در موضع انفعال باقی خواهند ماند و مقهور اراده جریان تمامیت خواه خواهند شد؟

پزشکیان: خوابمان برد که ۱۰ هزار میلیارد گم شد؟ / حداقل FATF داخلی را اجرا کنید ۲۲ خرداد ۱۴۰۳ ۰۹:۱۳

نامزد انتخابات ریاست جمهوری گفت:گفته شده ۱۰ هزار میلیارد گم شد، چرا گم شد؟ خوابمان برد که ۱۰ هزار میلیارد گم شد؟

مسعود پزشکیان، نامزد انتخابات ریاست جمهوری در بخشی از برنامه خود در گفتگوی ویژه خبری، گفت: می گویند دارایی را اعلام کنید، اما وقتی فردی بخواهد رانت انجام دهد، از طریق پسر و اقوامش انجام می دهد.

وی گفت: در سیستم ضدفساد می توان از افراد خواست که چرا خلاف واقع گفتند به عنوان مثال فرد گفت ماهانه ۱۰۰ میلیون دریافت می کنم، اما ناگهان ۱۵۰ میلیون واریز می شود. در اروپا مرز وجود ندارد، چون همه چیز شفاف است و فرار مالیاتی وجود ندارد، اما در کشور ما فرار مالیاتی وجود دارد.

وی افزود: گفته شده ۱۰ هزار میلیارد گم شد، چرا گم شد؟ خوابمان برد که ۱۰ هزار میلیارد گم شد؟ FATF را اجرا نمی کنند اجرا نکنند حداقل FATF داخلی را اجرا کنید تا متوجه شوید فردی که کارمند ساده است چگونه میلیاردر شده است.

می توانیم کاری کنیم که متوجه شویم که آدمی که در یک اداره حقوق معمولی می گرفته چطور به یک باره میلیاردر شده است.

این خبر توسط سایت فرارو منتشر شده و خبر ناب صرفا آن را به اشتراک گذاشته است.

منبع : فرارو

اخبار گوناگون در خبر ناب
آخرین اخبار سرویس سیاسی